10 édesen savanykás tavaszi recept a csodás rebarbarával

A tavasz egyik legkedveltebb alapanyaga, ami eperrel már jól tudjuk, hogy tökéletes, de annyi más módon is el lehet készíteni! Éljen a rebarbara!

  1. 1.

    Epres-rebarbarás álompite

  2. 2.

    Kókuszmorzsás-rebarbarás pite

  3. 3.

    Rebarbarás csónakok

  4. 4.

    Rebarbarás zsemlefelfújt

  5. 5.

    Epres-rebarbarás rácsos pite

  6. 6.

    Epres-rebarbarás-túrós süti

  7. 7.

    Rebarbarás fordított mandulatorta

  8. 8.

    Vaníliakrémes rebarbara szelet

  9. 9.

    Almás-gyömbéres rebarbaradzsem

  10. 10.

    Rebarbarás pohárkrém

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek