8 ropogós rántott finomság a raviolitól a burgonyáig

Rántott finomságokból nincs hiány: a klasszikus sajton, cukkinin és hússzeleten kívül annyi minden mást is morzsába forgathatunk, majd forró olajba ereszthetünk, hadd süljön kívül aranybarnára, ropogósra, belül pedig szaftosra.

Tulajdonképpen bármiből készülhet rántott finomság, ha elég kreatívak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy mégis mit szeretnénk ropogós panírban látni a tányérunkon. A bundába kerülhet bármilyen zöldség (padlizsán, karfiol, de burgonya is), hús, de olyan extrább alapanyag is, mint tészta vagy palacsinta. Neked melyik rántott finomság a kedvenced?

Még több rántott étel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek