8 ropogós rántott finomság a raviolitól a burgonyáig

Rántott finomságokból nincs hiány: a klasszikus sajton, cukkinin és hússzeleten kívül annyi minden mást is morzsába forgathatunk, majd forró olajba ereszthetünk, hadd süljön kívül aranybarnára, ropogósra, belül pedig szaftosra.

Tulajdonképpen bármiből készülhet rántott finomság, ha elég kreatívak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy mégis mit szeretnénk ropogós panírban látni a tányérunkon. A bundába kerülhet bármilyen zöldség (padlizsán, karfiol, de burgonya is), hús, de olyan extrább alapanyag is, mint tészta vagy palacsinta. Neked melyik rántott finomság a kedvenced?

  1. 1.

    Rántott padlizsános, olaszos óriásszendvics

  2. 2.

    Rántott ravioli Marinara szósszal

  3. 3.

    Rántott hortobágyi palacsinta

  4. 4.

    Rántott csirkemellcsíkok paradicsomos-bazsalikomos gombával

  5. 5.

    Patata d'Olot

  6. 6.

    Bundában sült karfiolfasírt és krumplis tócsni

  7. 7.

    Töltött rántott rizs

  8. 8.

    Ropogós sajtgolyók fűszeres paradicsomszósszal

Még több rántott étel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk