Szendvicssztorik receptversenyünk lezárult - itt mutatjuk a nyerteseket!

A receptversenynek vége! Nézd meg a cikk végén, kik nyerték a szendvicskészítéshez használható konyhai eszközöket! (x)

Korábbi receptversenyeink az oldalunkon zajlottak. Az Upfield-del közösen indított Szendvicssztoriknevezetű receptversenyünket viszont átköltöztettük az Instagramodra! A játék lezárult, nézd meg a cikk végén a nyerteseket!

Hogy mit is jelent ez? Készítsd el a nap bármely szakában margarinos szendvicsedet, fotózd le, és tedd ki ezt a saját Instádra ezzel a három hashtaggel: #szendvicssztorik #upfield #nosalty. És tudod mit? Nincs márkameghatározás, bármilyen margarint használhatsz, a termék dobozát nem is kell belekomponálnod a képbe, nekünk elég az isteni szendvicsedről egy fotó is! Tekerj lejjebb a részletekért és a szuper nyereményekért!

Kedvcsinálónak mi is mutatunk pár margarinos szendvicset a Nosalty oldaláról, készítsetek ilyeneket és ehhez hasonlókat:

Játssz és nyerj!

Készítsd el bármilyen margarinnal és saját választott alapanyagaiddal a reggeli, a napközbeni vagy az esti szendvicsed, majd mielőtt elfogyasztanád, fotózd le, és töltsd fel ezt a fotót az Instagramodra ezekkel a hashtagekkel: #szendvicssztorik #upfield #nosalty.A fotón ne legyen rajta a használt termék, csak a szépséges szendvicsed! Aztán lehet, hogy ezzel az egyszerű feltöltésessel te nyered az alábbi ajándékok egyikét. Sőt, ha te leszel a fődíjas, és megosztod velünk a szendvicsed receptjét, akkor abból egy receptvideót is készítünk, amit megosztunk a Nosalty Facebook-oldalán.

A játék időtartama: 2020. május 11 – május 31. 23:45A díjak kihirdetésének időpontja: 2020. június 1. hétfő, 14:00

A játékban résztvevők elfogadják a Játékszabályzatot.

Díjazottak kiválasztása:Az Insagramra feltöltött, #szendvicssztorik #upfield #nosalty hashtagekkel ellátott receptek közül a Nosalty szerkesztői választják ki az első 3 helyezettet.

Nyeremények:

  • 1. díj: 1 db TEFAL kenyérsütő
  • 2. díj: 1 db Fieldmann faszenes kerti grill
  • 3. díj: 1 db Kitano 8-részes késkészlet

A Szendvicssztorik receptverseny lezárult!

A nyerteseket értesítjük:

1. helyezett: dori_takacs_, az ő szendvicsét videóban is elkészítjük!

2. helyezett: p_anika

3. helyezett: szsuzska

Gratulálunk nekik!

Címlapról ajánljuk

További cikkek