vendéglátóhely

Továbbra sem csak a Balaton a Riviéra – Itt egyél-igyál...

Van nekünk Dunánk, Tiszánk, kisebb tavaink, bányatavunk is, tényleg nem csak a Balatonnál és a Velencei-tónál lehet vízparton ejtőzni, limonádézni, ebédelni. Múlt héten a Dunánál időztünk, most viszont kilépünk Európa második leghosszabb folyójának bűvkörébő,l és más tájékokról ajánlunk biztos helyeket.

Nosalty

50 év után bezárt Pest legendás retró cukrászdája

Volt Újlipótváros szívében, a Balzac és a Hollán Ernő utcák találkozásánál egy saroknyi kis cukrászda, ami az elmúlt több mint 50 évben ugyanazokkal a finomságokkal boldogította az oda betérőket. Sajnos többé már nem nyit ki az üzlet – viszlát, Fischer cukrázda!

Nosalty

6 feledhetetlen hely, amit feltétlen keress fel Debrecenben

Budapest után a második legnépesebb város, Hajdú-Bihar megye székhelye, más néven a „cívisváros” gasztronómiailag is egészen jó úton jár. Egyre több az újhullámos, igényes hely, a környékről sokan keresik fel Debrecent azért is, hogy jót egyenek, valami újat és minőségit tapasztaljanak. Érezhető a haladás, csak így tovább!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Nyári egytálételek hússal és hús nélkül, 7...

Különleges egytálételekkel, baszk lecsóval, töltött kápiával, könnyű rakott kellel, tojásos nokedlivel, de meggy-, karfiol-, zöldség- vagy karalábélevessel is készültünk a hétre, nem is beszélve a szezonális édességekről. Áfonyás keksz, málnahab, citrompite, csokifagyi, meggyes piskóta? Nehéz lesz választani! Heti menü itt: