5 hete tiszta Peller Anna férje

Lukács Miki kicsivel több, mint egy hónapja lemondott az alkoholról és a húsról is.

5 héttel ezelőtt komoly lépésre szánta el magát Peller Anna férje, Lukács Miki, aki úgy döntött, kiiktatja az étrendjéből az alkoholt és a húst. Már ezalatt a rövid idő alatt is komoly változásokat tapasztalt a műsorvezető, melyek egytől egyig pozitívak voltak, így kitartani is könnyebb, amikor rátör a sóvárgás.

Immáron ötödik hete, hogy nem fogyasztok alkoholt. Én ezt megspékeltem azzal, hogy nem ettem húst sem

– osztotta meg követőivel az Instagram-oldalára feltöltött videóban Peller Anna férje.

A videóból kiderült, hogy azért vágott bele, mert szerette volna meghatározni szélső értékeit, ami szerinte „tök jó érzés”. Állítása szerint több rossz szokása felett is visszavette a kontrollt, aminek, úgy véli, épp itt volt az ideje.

Három-négy sört vagy egy üveg bort esténként már megittam, most viszont nem

– mesélte a magyar híresség.

Lukács Miki azt is elárulta, hogy volt olyan pont, amikor kívánta az italt, de felülkerekedett rajta, és most már a barátai társaságában sem iszik.

Forrásaink voltak.

Címlapkép: Instagram


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Címlapról ajánljuk

Mindent sóznak és cukroznak, hogy függők legyünk

Ismerős az érzés, amikor egyszerűen nem tudod letenni a kezedben lévő chipset? Vagy éppen a „még egy kockát”, még sokszor egy kocka csokoládé követi? Ez nemcsak a te hibád… tanulmányok sora bizonyítja, hogy bizonyos rágcsákat azzal a céllal hoztak létre, hogy függővé váljunk tőlük.

Nosalty

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!