Nem zöldség a paradicsom, kezeld hát gyümölcsként!

A boltokban a zöldségek közt csücsül, nem süthetünk belőle édes süteményt, ellenben húsok és egyebek mellett kiválóan megállja a helyét: most akkor mi is a helyzet a paradicsommal? Egy identitáskrízis feloldása következik.

Minden reszkető ujjú gasztroújságíró mögött, aki néha üres fejjel le találja írni, hogy „kedvenc zöldségünk a paradicsom”, áll egy egész seregnyi olvasó, aki azonnal a segítségére siet, és felhívja figyelmét a tagadhatatlanul tudományos tényre, miszerint „A pARadICsoM gYüMÖlcS!!4!”. De egyszer mit tehet az ember, ha a tudomány állítását aktívan ostromolja a hétköznapi rutin, kikezdi a józan paraszti ész, és megnyirbálják a társadalmi normák?

Egyszerűen nem tudunk gyümölcsként gondolni a paradicsomra – pedig a váltás abszolút nem bonyolult, gondolati síkon csak egy egész kis lépést kell tennünk, ami az új ízek, ötletek és receptek viszonylatában mégis óriásinak hat majd. Induljon az átváltozás: lássuk, hogyan lesz a paradicsom zöldségből gyümölcs!

Nézd meg galériánkban a paradicsom gyümölccsé válásának lépéseit!

Receptek a kísérletezéshez:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezek a nyári tartalmak is csak rád várnak:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek