9 pirosan paprikás krumpli, amivel hipp-hopp megvagy

Tudjuk, hogy rajongói vagytok a paprikás krumplinak, mert szaftos, ízes, magyaros és laktató, ráadásul sok klasszikus étellel ellentétben még mindig viszonylag olcsón megúszható.

Paprikás krumplit készítsünk, mert tudjuk, hogy nem tudtok ellenállni neki! A következő paprikás krumplik mind különböznek kicsit, valamiben eltérnek, amitől izgalmassá teszik ezt a jól ismert klasszikust.

 1. 1.

  Paprikás krumpli kolbászropogóssal

 2. 2.

  Pénztárcabarát paprikás krumpli

 3. 3.

  Paprikás krumpli kolbásszal

 4. 4.

  Paprikás krumpli

 5. 5.

  Tökéletes paprikás krumpli

 6. 6.

  Paprikás krumpli uborkasalátával

 7. 7.

  Paprikás újburgonya kölessel

 8. 8.

  Szalonnás paprikás krumpli kétféle kolbásszal

 9. 9.

  Paprikás burgonya tejfölös uborkasalátával

Még több paprikás krumpli itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

31 étel, amit idén decemberben mindenképp tegyél az (ünnepi) asztalra

Ismét eltelt egy év, eszméletlen, de így van: nem voltunk restek most sem, összeszedtük nektek a legszebb, legünnepibb, legdecemberibb receptjeinket adventre, karácsonyra, szilveszterre és újvére, hogy ne maradjatok inspiráció nélkül. A klasszikus, házias, családi fogások mellett előkerülhet egy-egy újító ötlet is. Segítünk!