6 tipp a fából készült konyhai eszközök tisztításához

Az elszíneződött, foltos fa konyhai eszközök nem nyújtanak túl nagy esztétikai élményt. De ami még nagyobb baj, hogy a rajtuk található aprócska sérülésekben hajlamosak megtelepedni a különféle baktériumok is. De ne aggódj, mert Otthon Tippünkben megmutatjuk, miként tudod megoldani a problémát!

A fából készült konyhai eszközök mindig is népszerűek voltak az otthoni főzőhelyiségekben. Noha finom eleganciával bírnak, elszíneződhetnek és magukba szívhatják a szennyeződéseket és az olajokat is, amiket aztán elég nehéz eltávolítani róluk. Nem is beszélve a rajtuk lévő E-coli, a Staphylococcus és a Szalmonella baktériumairól, amik a legrosszabb esetben akár fertőzést is okozhatnak. Pontosan ezért fontos a szakértők szerint, hogy fokozottan ügyeljünk a fából készült konyhai eszközök tisztítására.

Te hogyan tisztítód a fa konyhai eszközöket?

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több otthon tipp:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top 5 sütemény húsvétra, amivel kevés a munka

A klasszikusok mellett minden ünnepnek szüksége van olyan receptekre, amelyek hipp-hopp összedobhatóak, hogy ne kelljen a fél életünket a konyában eltöltenünk. Jöjjön most a top 5 sütemény húsvétra, ami tökéletesen beleillik ebbe a kategóriába!