Hibák, amiket elkövethetünk az elektromos főzőlap tisztításakor

Manapság egyre többen döntenek az elektromos főzőlapok mellett, mivel elegánsabbak, jobban passzolnak a minimalista konyákba és modernebbek is, mint a hagyományos változatok. Mégis: kevesen tudják, hogy mi mindenre kell odafigyelni, amikor ezek tisztítására kerül a sor. Otthon Tippünkben eláruljuk!

Kétségtelen, hogy a kerámia főzőlapok egészen más tulajdonságokkal és igényekkel rendelkeznek, mint a hagyományos gáztűzhelyek. Éppen ezért, ha most váltottunk, mindenképpen érdemes képbe kerülnünk azzal kapcsolatban, hogy mit szabad az új kerámia főzőlapunkkal csinálnunk – legyen szó a használatról vagy a tisztításról –, és mit nem. Az alábbiakban azt nézzük meg, hogy milyen hibákat követhetünk el, amikor le szeretnénk takarítani a főzőlapot, ami már nem csillog a régi fényében.

Forrásunk volt.


Ezeket a takarítási tanácsokat is fogadd meg:

Címlapról ajánljuk

A 6 legszebb nosztalgikus kávéház Budapesten, ha nem specialty kávé...

Izgalmas gasztrohelyek százaival tartjuk a lépést a világ fősodrával. Budapest romantikája és bája azonban a reformkori és századfordulós építészetében, ekkorról fennmaradt emlékeiben is rejlik. A leghangosabb sikert a New York Kávézó aratta, amelynek bejáratában olykor mind a mai napig sorok állnak, hogy az idelátogatók részesülhessenek az élményből. Lesd meg, mi melyik klasszik kávéházat ajánljuk a fővárosban, ha autentikus kávéra és süteményre vágysz!

Nosalty

További cikkek