Erre a mozdulatra mindenképpen figyelj, ha airfryered van

Otthon Tippünkben eláruljuk, hogy mi az, amiről ne felejtkezz meg, ha rendszeresen használsz airfryert otthon.

Az utóbbi időben futótűzként terjed az airfryerek használata hazánkban is. Ez persze egyáltalán nem meglepő, hiszen nagyon hasznos konyhai eszköz, mellyel időt spórolhatunk meg, és egészségesebb ételeket készíthetünk. Van azonban egy veszélyforrása, mellyel számolnunk kell, persze csak akkor, ha nem megfelelően tároljuk a forrólevegős sütőnket.

Erre mindenképpen figyelj, ha airfryered van

Az airfryerek, mint sok más konyhai készülék, akkor is áramot fogyasztanak, ha nincsenek használatban, csak bedugva maradnak a konnektorba.

mondta James Longley, szakértő a LadBible oldalán.

Bár az áramfogyasztás kikapcsolt állapotban viszonylag alacsony, még így is hozzájárulhat az energiapazarláshoz, és potenciális biztonsági kockázatot jelenthet, ha hosszabb ideig felügyelet nélkül marad.

Éppen ezért azt tanácsolják a szakértők, hogy mindig húzzuk ki a konnektorból a készüléket, és tisztítás előtt is áramtalanítsuk, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyünk.

További airfryerrel kapcsolatos cikkeket itt találsz:

5 kicsattanóan ízes húsos fogás, ami forrólevegős sütőben készül

Több olyan kedvenc húsos fogásunk is akad, amelyet nemcsak a sütőben vagy a serpenyőben lehet elkészíteni, hanem bizony forrólevegős sütőben is. Sőt, ha airfryerben készülnek ezek az ételek (például egy pénztárcabarát, Wellington-módra készített húsétel vagy rántott csirke), akkor kevesebb olaj használatával egészségesebb fogások születnek majd. Arról nem is beszélve, hogy forrólevegős sütőben sok esetben hamarabb megsülnek a húsok, ami jól jöhet a rohanó életmódot folytatóknak.

Nosalty

7 meglepő fogás, ami forrólevegős sütőben is elkészíthető

Bár a forrólevegős sütők évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek itthon, de még így is akadnak olyanok, akik kategorikusan elutasítják az említett konyhai eszköz használatát. Ha viszont belegondolunk abba, hogy olaj nélkül, tehát egészségesebben, illetve gyorsabban lehet benne bizonyos ételeket elkészíteni, akkor arra a következtetésre jutunk, hogy mégis érdemes egy esélyt adni neki. Napi Tippünkben segítünk, mely fogásokat érdemes benne elkészíteni.

Nosalty

Forrásunk volt.


Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen:

Címlapról ajánljuk

További cikkek