7 meglepő fogás, ami forrólevegős sütőben is elkészíthető

Bár a forrólevegős sütők évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek itthon, de még így is akadnak olyanok, akik kategorikusan elutasítják az említett konyhai eszköz használatát. Ha viszont belegondolunk abba, hogy olaj nélkül, tehát egészségesebben, illetve gyorsabban lehet benne bizonyos ételeket elkészíteni, akkor arra a következtetésre jutunk, hogy mégis érdemes egy esélyt adni neki. Napi Tippünkben segítünk, mely fogásokat érdemes benne elkészíteni.

Lassan már két éve annak, hogy a konyhánk részévé vált egy kissé futurisztikus kinézetű, kétszemélyes, fekete airfryer, amely nélkül ma már el se tudnám képzelni a mindennapjainkat. Miért? Mert tapasztalatom szerint sokkal egyszerűbb és gyorsabb elkészíteni benne bizonyos fogásokat, mint a hagyományos sütőben. Ezenfelül pedig az egész sütőkosár mosogatógépben mosható, ami valljuk be, nagy segítség. Ne érts félre, természetesen továbbra is a sütőben sütöm a karácsonyi bejglit és az egész grillcsirkét, de akadnak olyan ételek, amiket igenis gyorsabb bedobni pár percre a forrólevegős sütőbe.

Az alábbi galériában most olyan finomságokat gyűjtöttem össze neked, amiket (lehet) érdemesebb az airfryerben elkészítened.


Még több érdekes cikk, ami segít majd az otthonfőzésben:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Húsos levesek és zöldséges főételek hete

A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.