Íme a lista az ország 10 legjobb cukrászdájáról

Kiderült, mely tíz cukrászda a legjobb az országban a Dining Guide szerint.

A Dining Guide Év Étterme Díj 2024 júniusi ceremóniájáról mi is írtunk (a SALT Budapest nyerte az Év Étterme díjat, a Restaurant Best Of The Best címet pedig a Stand Étterem kapta), de most a legjobb cukrászdák listája is nyilvánosságra került.

Igaz, hogy az utóbbi évek során a Covid-járvány alatt és azt követően sok-sok vendéglátóhely kényszerült bezárásra, és a rezsiárakkal illetve az általános inflációval való küzdés is folyamatos, az emberek egy része így is szeret cukrászdába járni. És hálisten', van is miből válogatni, akkor is, ha a magas minőséget keressük.

Lássuk, melyek azok a magyar cukrászdák, ahol kiemelkedő minőséget kóstolhatunk!

íme a Dining Guide 10 díjazottja, avagy az ország legjobb cukrászdái:

  1. Málna the Pastry Shop
  2. 100 éves cukrászda (Gyula)
  3. Auguszt (Fény utca)
  4. Bergmann cukrászda (Balatonfüred)
  5. ChouChou
  6. Egy csipet torta
  7. Four Seasons Gresham Budapest
  8. Gerbeaud
  9. Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda (Sopron)
  10. The Ritz Carlton Budapest

A győztes, óbudai Málna the Pastry Shop egyébként 2024-ben már harmadszorra nyerte el az Év Cukrászdája díjat.

Forrásunk volt.

Címlapfotó: Getty


Még több friss hír:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...