Nosalty Nyári Receptversenyünk lezárult, nézzétek meg, kik a nyerteseink!

Nyári Receptversenyünkben az idei nyár legizgalmasabb ízeit kerestük, és meg is találtuk őket. Mutatjuk a nyerteseket!

Receptversenyünket július második felében indítottuk el, a cél pedig az volt, hogy ráleljünk a legjobb nyári fogásokra. A friss salátáktól kezdve, a könnyed tortákon át, egészen a jégkrémekig bármilyen receptet beküldhettek a Nosalty gasztroközösség tagjai, a lényeg csupán annyi volt, hogy új kreáció legyen. Összesen 188 csodás recept érkezett tőletek, amiből három nyertes, és egy különdíjas alkotást kellett kiválasztanunk. Egyáltalán nem volt könnyű a dolgunk hiszen jobbnál jobb pályaműveket láthattunk, olyannyira nehéz volt a döntés, hogy végül két különdíjat is odaítéltünk. Íme a nyertes fogások, és az értük járó nyeremények:

Fődíjasunk: NapsütötteVidékünkön – Izlandi ribizlileves, nyereménye egy 3in1 botmixerszett

2. díjasunk: Judit69 - Joghurtos-citromos túrótorta Judit konyhájából, nyereménye egy hosszúszeletes kenyérpirító

3. díjasunk: Happygirlkitchen – Zöldfűszeres rántott hús spenótos pestóval, nyereménye egy vízszűrő kancsószett mechanikus kijelzővel

Lett két különdíjasunk is! Sárika konyhája-Bíró Sára, Paradicsomos-cukkinis kencéje

és Szakál Benjámin, Tiramisu brownie-ja. Nyereményük egy Nosalty ajándékcsomag!

Szívből gratulálunk a győzteseknek! Mindenkinek köszönjük a részvételt és a fantasztikus recepteket!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?