8 izgalmas nokedli, melyet úgy nyelsz majd, mint a kacsa

Ha főfogásként szeretnéd enni a nokedlit, akkor mutatunk pár izgalmas receptet, melyet te és a család is imádni fogtok.

  1. 1.

    Hagyományos tojásos nokedli

  2. 2.

    Magyaros nokedli

  3. 3.

    Tojásos nokedli spenótosan

  4. 4.

    Rusztikus tojásos nokedli sonkával és tavaszi salátával

  5. 5.

    Cukkinis nokedli olasz paradicsomszósszal

  6. 6.

    Klasszikus tojásos nokedli

  7. 7.

    Vargányás nokedli zsályával

  8. 8.

    Sajtos-tojásos nokedli ecetes-hagymás salátával Dobó Ágitól

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek