Nizzai saláta

A Nizzai salátát eredetileg vinaigrette öntettel készítik. István egyszerűbb olajos-ecetes változatot készített hozzá, mégis Ő nyerte A Konyhafőnök mai párbaját. Vajon ezért?

Nizzai saláta

Hozzávalók 4 főre

Elkészítés

  1. A darabokra tépkedett salátaleveleket összekeverjük a paradicsom-, paprika- és uborkakockákkal, felkarikázott újhagymával és a félbevágott olajbogyókkal.
  2. Az egészet megöntözzük az olaj-borecet keverékével, átforgatjuk.
  3. Az összekevert saláta tetejére halmozzuk az összedarabolt tonhalat, szardellafilét, végül a tojásnegyedeket.
  4. Salátánkat sóval, frissen őrölt borssal ízesítjük.

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek