Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (2)

leírás

 
A teljesen érett fekete állapotában leszedett csonthéjas gyümölcs, mely az olajfélék családjából származik. A termés héja az érés folyamán zöld, vörös majd fekete lesz. Magja nagyon kemény és orsó alakú. A termő olajfa kedveli a mediterrán éghajlatot és nagyon sokáig él. Az olajbogyó termesztésének elsődleges célja az olivaolaj-gyártás. Az olajbogyó tápértéke magas, valamint nátriumot és lipidet tartalmaz. Egészben vagy kimagozva és felszeletelve sós lében vagy olajban tárolják és így kapható a kereskedelemben.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Fekete olajbogyó alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (2)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        witch
        witch / witch Sun, 2014-01-19 17:24

        Megtalaltam a valaszt arra, hogy meddig lehet hutoben tarolni, ha esetleg valaki mast is erdekel ez. Ha konzerv, akkor felbontas utan par napon belul ajanlatos felhasznalni. Viszont, ha pacolt, akkor (foleg, ha pacle is van rajta) hetekig is elall. Azt pedig, hogy romlott, onnan lehet tudni, hogy peneszes es plottyedt lesz.