hozzászólások

leírás

Az egész világon legelterjedtebb és legtöbbet használt fűszer színe lehet fekete, fehér, piros vagy zöld, attól függően, hogy milyen érettségi állapotban szedik le. Színüknek megfelelően feldolgozásuk, ízük és felhasználási módjuk is különbözik. Sötétebb ételekhez az aromásabb, fekete borsot használjuk, míg világosabb ételek esetében a kevésbé intenzív fehér borsot.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Egészben bármeddig eláll, őrölt formában viszont folyamatosan veszít az aromájából. Célszerű ezért felhasználáskor épp annyit őrölni frissen, amennyit elhasználunk.

Bors alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!