Nézegess tökéletesen megpucolt zöldségeket, gyümölcsöket - Totál meditatív!

Mert egyszerűen csak jó nézni, ahogy szépen megpucolódnak ezek a különféle finomságok szépen sorban, egymás után.

Vagy azért, mert tanulni lehet belőle, vagy csak azért, mert jó nézni, ahogy megszabadulnak héjuktól vagy magjuktól a soron következő ételek. Egy gránátalma, majd egy pisztácia, egy kaliforniai paprika, egy árva garnélarák, egy kiwi, egy krumpli, egy tojás és egy darab meggy!

NÉZD, nincs is más dolgod:

Ezt is nézd meg!

11 étel, amit eddig rosszul pucoltál és vágtál

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek