Hogyan csórjunk pizzát szakszerűen?

Ha valaki függője a pizzának, rögtön arra törekszik, hogy minél nagyobb szeletet tudjon megszerezni belőle. Egy videóból kiderül, hogyan lehet ezt feltűnésmentesen megtenni!

Noha lopni kétségtelenül bűn, amire a világért sem buzdítanánk soha senkit, azért tudvalevő az is, hogy csókot, könyvet és pizzát lopni valahol mégiscsak bocsánatos dolog. DaveHax pedig, akit vloggerként ismernek a YouTube-on, videóban mutatja meg, hogyan lehet elkövetni a tökéletes pizzalopás bűntényét még azelőtt, hogy felszolgálnánk barátainknak a frissen rendelt olasz ételcsodát.

Elsőre lehetetlennek tűnik feltűnésmentesen levámolni a kerek pizzát, hiszen a formából elvett szelettel azonnal lebukunk. Pedig nem az! A titok nyitja a szeletelés.

  • Első lépésként vágjunk ki keresztbe egy szélesebb sávot a pizza közepéből, majd illesszük össze a pizza két felét.
  • Aztán forgassuk el a lekicsinyített pizzát, és így is vágjunk ki egy sávot a pizza közepéből.
  • Harmadik lépésként illesszük össze a szeleteket, és vágjuk fel a maradékot szokás szerint.
  • Végül tegyük a pizzát egy kisebb tányérra, és szolgáljuk fel.

Amennyiben pedig a barátaink reklamálnának, hogy mennyire kicsi mostanában a pizza mérete, fogjuk rá az ismeretlen pizzafutárra, akinek sajnos nem láttuk az arcát, vagy a gyártóra és a világgazdaságra, tegyük hozzá, hogy régen minden jobb volt, és háborodjunk fel vendégeinkkel együtt a dolgon. Csak figyeljünk oda, hogy a lopott falatokat előbb nyeljük le, mielőtt csatlakozunk a lázadáshoz.

Olvastad már?

11 étel, amit eddig rosszul pucoltál és vágtál

(via BuzzFeed)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek