Hogyan csórjunk pizzát szakszerűen?

Ha valaki függője a pizzának, rögtön arra törekszik, hogy minél nagyobb szeletet tudjon megszerezni belőle. Egy videóból kiderül, hogyan lehet ezt feltűnésmentesen megtenni!

Noha lopni kétségtelenül bűn, amire a világért sem buzdítanánk soha senkit, azért tudvalevő az is, hogy csókot, könyvet és pizzát lopni valahol mégiscsak bocsánatos dolog. DaveHax pedig, akit vloggerként ismernek a YouTube-on, videóban mutatja meg, hogyan lehet elkövetni a tökéletes pizzalopás bűntényét még azelőtt, hogy felszolgálnánk barátainknak a frissen rendelt olasz ételcsodát.

Elsőre lehetetlennek tűnik feltűnésmentesen levámolni a kerek pizzát, hiszen a formából elvett szelettel azonnal lebukunk. Pedig nem az! A titok nyitja a szeletelés.

  • Első lépésként vágjunk ki keresztbe egy szélesebb sávot a pizza közepéből, majd illesszük össze a pizza két felét.
  • Aztán forgassuk el a lekicsinyített pizzát, és így is vágjunk ki egy sávot a pizza közepéből.
  • Harmadik lépésként illesszük össze a szeleteket, és vágjuk fel a maradékot szokás szerint.
  • Végül tegyük a pizzát egy kisebb tányérra, és szolgáljuk fel.

Amennyiben pedig a barátaink reklamálnának, hogy mennyire kicsi mostanában a pizza mérete, fogjuk rá az ismeretlen pizzafutárra, akinek sajnos nem láttuk az arcát, vagy a gyártóra és a világgazdaságra, tegyük hozzá, hogy régen minden jobb volt, és háborodjunk fel vendégeinkkel együtt a dolgon. Csak figyeljünk oda, hogy a lopott falatokat előbb nyeljük le, mielőtt csatlakozunk a lázadáshoz.

Olvastad már?

11 étel, amit eddig rosszul pucoltál és vágtál

(via BuzzFeed)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.