4 nemzetközi fűszer, amit magyar ételekben is simán bevethetsz

Minden konyhának, így a magyarnak is megvannak a maga megszokott fűszerei – ezek ízesítik a leveseket, egytálételeket, sült húsokat és szendvicskrémeket. De vajon átléphetjük a fűszerezés határait?

Sokan megborzonganak a fúzió szó hallatán – ez a mostanában dívó, mindent mindennel keverés különösen azokban hagy keserű szájízt, akik a tradicionális fogások kedvelői. Pedig nem minden esetben ördögtől való, ha körülnézünk mások portáján, ha egy-két kiskanálnyit merítünk a nagyvilág konyhai technikáiból, alapanyagaiból, ízeiből, sőt, sokszor jól is járhatunk egy ilyen kalandozással. Mindenképpen igaz ez az alábbi ízesítőkre, amelyeket nyugodt szívvel használhatunk magyaros fogásokban is: olyan „nemzetközi fűszerek” ezek, amelyeknek az átlag magyar konyhapolcon is helyük lehetne.

Nézd meg galériánkban a nemzetközi fűszereket:

Receptek, amelyekben kipróbálhatod a fűszereket:

Meg ezekben is:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több izgalmas recept és ötlet, aminek adj egy esélyt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...