Nyersen, sülve, főve – Így edd a brokkolit minden formájában

A zölden rügyekbe boruló brokkoli egészen sokszor megfordul egy átlagos konyhában: persze ez még nem jelenti azt, hogy sokszínűen. Ha meguntuk a krémlevest, akkor itt az ideje, hogy megtanuljuk kihasználni a zöldség minden adottságát.

Gyerekként utáljuk, aztán benő a fejünk lágya, és rájövünk, hogy milyen isteni zöldség is igazából a brokkoli. De tényleg eljuthatunk erre a megvilágosodási pontra, ha mindig csak krémlevessé pépesítjük szegény zöld rózsákat? Bajosan – kivéve, ha túllépünk a puhára főzés és turmixolás egyszerű, bár unalmas technikáin, és elkezdünk kísérletezni a brokkoli elkészítésével. Erre ugyanis rengeteg mód adott.

Nézd meg galériánkban a brokkoli izgalmas elkészítési módjait:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több okos konyhai tipp vár:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?