Napsütéses hétvégi reggelekre

Hétvégenként van időnk picit figyelni arra, hogy mit is reggelizünk. Olyan könnyen elkészíthető ínyencségeket válogattunk össze, amelyekkel kellemesen indul a tavaszi hétvége.

A hétköznapok során sokan nem is reggelizünk, vagy csak kutyafuttában bekapunk valamit. A hétvégéket viszont ildomos az étkezés szempontjából is különlegessé tenni - erre nyújtanak kiváló lehetőséget a reggelik. Ha szép az idő és megtehetjük, akár a kertbe vagy a teraszra is kiülhetünk. A kék ég és napsütés viszont méltó reggelit kíván - összegyűjtöttünk hát tíz olyan egyszerű receptet, amellyel már a nap indulását meséssé tehetjük. Könnyen és gyorsan elkészíthető reggelik ezek otthon fellelhető alapanyagokból, ám mégis megtörik a szürke hétköznapok rutinos táplálkozását.

  1. 1.

    Paradicsomos-spenótos tükörtojás

  2. 2.

    Expressz minipizza

  3. 3.

    Tojáskrém Gréti konyhájából

  4. 4.

    BLT

  5. 5.

    Tojástekercs

  6. 6.

    Joghurtos müzlikenyér

  7. 7.

    Tepertős pogácsa ahogy Fahéj készíti

  8. 8.

    Morning burrito

  9. 9.

    Krémes körözöttel töltött paradicsom

  10. 10.

    Omlós fahéjas csiga

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...