Napsütéses hétvégi reggelekre

Hétvégenként van időnk picit figyelni arra, hogy mit is reggelizünk. Olyan könnyen elkészíthető ínyencségeket válogattunk össze, amelyekkel kellemesen indul a tavaszi hétvége.

A hétköznapok során sokan nem is reggelizünk, vagy csak kutyafuttában bekapunk valamit. A hétvégéket viszont ildomos az étkezés szempontjából is különlegessé tenni - erre nyújtanak kiváló lehetőséget a reggelik. Ha szép az idő és megtehetjük, akár a kertbe vagy a teraszra is kiülhetünk. A kék ég és napsütés viszont méltó reggelit kíván - összegyűjtöttünk hát tíz olyan egyszerű receptet, amellyel már a nap indulását meséssé tehetjük. Könnyen és gyorsan elkészíthető reggelik ezek otthon fellelhető alapanyagokból, ám mégis megtörik a szürke hétköznapok rutinos táplálkozását.

 1. 1.

  Paradicsomos-spenótos tükörtojás

 2. 2.

  Expressz minipizza

 3. 3.

  Tojáskrém Gréti konyhájából

 4. 4.

  BLT

 5. 5.

  Tojástekercs

 6. 6.

  Joghurtos müzlikenyér

 7. 7.

  Tepertős pogácsa ahogy Fahéj készíti

 8. 8.

  Morning burrito

 9. 9.

  Krémes körözöttel töltött paradicsom

 10. 10.

  Omlós fahéjas csiga

Címlapról ajánljuk

Így fékezd meg, hogy csilliárdokba kerüljön a karácsonyi lakoma

Karácsonykor általában mindenből kicsit többet készítünk és ha az év többi napján nem is, ilyenkor igyekszünk különlegesebb, drágább alapanyagokból főzni, gazdagabb, igazi ünnepi lakomákat rendezni. Idén azonban a legtöbben jobban meggondolják, mire mennyit költenek, kreatív ötleteket adunk a finom, de nem elszállós karácsonyi finomságokhoz.

Szekeres Dóra

További cikkek