A szín adott: paradicsomszószos tésztát főzünk, a mártás már majdnem kész, a főzővíz már lobog a spagettihez, kiskanállal kóstolgatjuk a piros, rotyogó szószt, és az istenért sem tudjuk eldönteni, hogy ugyan mi hiányzik belőle. Nem könnyű eldönteni, mert egyszerű ételről van szó, ezért nem áraszthatjuk el rengeteg fűszerrel és aromával, de közben nem hagyhatjuk szerényen, csupaszon sem. Nézzük hát meg, melyek azok a kis kiegészítők, amelyektől egyszer s mindenkorra tökéletes ízű és állagú lesz a paradicsomszósz.
Nézd meg galériánkban a paradicsomszósz tökéletesítőit:
Néhány recept a kísérletezéshez:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több konyhai tipp vár: