Ezt hiányolja a paradicsomszószod, ha úgy érzed, semmi íze

Amilyen egyszerű étel a paradicsomos tészta, olyan nehéz lehet eltalálni a mártás ízesítését. A Napi Tipp most megpróbálja belőni, hogy mi hiányzik a szószodból, ha finom, de mégsem tökéletes.

A szín adott: paradicsomszószos tésztát főzünk, a mártás már majdnem kész, a főzővíz már lobog a spagettihez, kiskanállal kóstolgatjuk a piros, rotyogó szószt, és az istenért sem tudjuk eldönteni, hogy ugyan mi hiányzik belőle. Nem könnyű eldönteni, mert egyszerű ételről van szó, ezért nem áraszthatjuk el rengeteg fűszerrel és aromával, de közben nem hagyhatjuk szerényen, csupaszon sem. Nézzük hát meg, melyek azok a kis kiegészítők, amelyektől egyszer s mindenkorra tökéletes ízű és állagú lesz a paradicsomszósz.

Nézd meg galériánkban a paradicsomszósz tökéletesítőit:

Néhány recept a kísérletezéshez:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tipp vár:

Címlapról ajánljuk

Sajtostészta-receptek

Egy jó alaposan megpakolt sajtos tésztának ki mondana nemet? Senki! Nos, akkor jöjjenek tejszínesen, paradicsomosan, zöldségesen, mindenesen!

Nosalty

További cikkek