4 bosszantó hiba, amitől kiszárad a piskóta

Kifejezetten elszomorító, amikor kiszárad a piskóta, leginkább azért, mert ilyenkor az egész sütésünk kemény munkája vész kárba egy apró hiba miatt. Nézzük ezért most meg, melyek ezek a hibák, hogy legközelebb el tudjuk kerülni őket. Segít a Napi Tipp!

Sajnos nem mindig egyértelmű, hogy mi az a hiba, amitől kiszárad a piskóta, ezért sokszor fejvakarva, találgatva állhatunk a süteményünk felett, és csak reménykedhetünk abban, hogy a krém majd elrejti a tészta fojtós állagát. Ennél még rosszabb eset, amikor annyira kiszárad a piskóta, hogy ki kell dobnunk. Persze remélhetőleg erre nem kerül majd sor, főleg azután, hogy az alábbi cikket végigolvassuk.

Nézd meg galériánkban a piskóta kiszáradásának okait:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tipp a sikerhez:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!