Így készítheted el a tökéletesen puha és szaftos kókuszkockát

Mikor igazán jó egy kókuszkocka? Nos, szerintünk akkor, ha olyan nagy, hogy alig fér be a szánkba, ha belül puha, de nem fullasztó, ha alaposan megfürdött a csokiban, majd meghempergett a kókuszban. Pont ilyen süteményt kapunk, ha a Napi Tipp utasításait követjük.

Persze lehet, hogy a kókuszkocka minden családnál máshogyan néz ki, egy azonban mindenhol ugyanaz: az élvezet, amit a csokis-kókuszos piskótacsoda kivált a beleharapóból. Mindegy tehát, hogy lekvárt teszünk a közepébe vagy üresen hagyjuk, mindegy, hogy mivel bolondítjuk meg a tésztát vagy a csokit, a lényeg, hogy a saját kókuszkockánk örömet fog okozni valakinek. Ahhoz pedig, hogy ez biztosan megtörténjen, kövessük az alábbi tanácsokat.

A galériában megtalálod az összes hasznos tippet:

Próbálj ki néhány izgalmas kókuszkockareceptet:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Készíts el még több receptet a tanácsaink segítségével:

Címlapról ajánljuk

További cikkek