6 apró lépés, amitől kirobbanóan ízletes lesz a chilis babod

A chilis bab lehet egy végtelenül egyszerű és még annál is gyorsabb, konzervöntögetős étel, de ha megteszünk érte pár minimális dolgot, akkor sokkal, de sokkal istenibb lesz. A mai Napi Tippből kiderül, mit kell tennünk.

Chilis bab: a gyors, laktató és viszonylag olcsón megoldható étel, amit oly sokan szeretünk. Vagy: az órákon át, lassan és figyelmesen készített mestermű, amelynek minden falatja tökéletes. És mi történt az arany középúttal? Nos, szerencsére megvan még, csak fel kell fedezni: főzhetünk ugyanis olyan chilis babot, ami ötvözi a két véglet legjobb elemeit. Gyors, ízgazdag, laktató, imádni való. Jöhet?

A galériában megnézheted, mi kell hozzá:

Próbáld ki például ezeket a recepteket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több isteni recept vár:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...