Chilis bab: a gyors, laktató és viszonylag olcsón megoldható étel, amit oly sokan szeretünk. Vagy: az órákon át, lassan és figyelmesen készített mestermű, amelynek minden falatja tökéletes. És mi történt az arany középúttal? Nos, szerencsére megvan még, csak fel kell fedezni: főzhetünk ugyanis olyan chilis babot, ami ötvözi a két véglet legjobb elemeit. Gyors, ízgazdag, laktató, imádni való. Jöhet?
A galériában megnézheted, mi kell hozzá:
Ettől lesz igazán kirobbanó íze a chilis babodnak
Építsünk neki alapot: a lassan, fedő alatt dinsztelt hagymával kezdődik minden, ami kellemes aromát ad majd az egész fogásnak. A fokhagymát és a chilit már lehet kicsit nagyobb lángon pirítani, de csak óvatosan, nehogy megégjenek. A sűrített paradicsomot alaposan karamellizáljuk, hogy előjöjjön csodás, mély aromája.
Próbáld ki például ezeket a recepteket:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több isteni recept vár: