6 apró lépés, amitől kirobbanóan ízletes lesz a chilis babod

A chilis bab lehet egy végtelenül egyszerű és még annál is gyorsabb, konzervöntögetős étel, de ha megteszünk érte pár minimális dolgot, akkor sokkal, de sokkal istenibb lesz. A mai Napi Tippből kiderül, mit kell tennünk.

Chilis bab: a gyors, laktató és viszonylag olcsón megoldható étel, amit oly sokan szeretünk. Vagy: az órákon át, lassan és figyelmesen készített mestermű, amelynek minden falatja tökéletes. És mi történt az arany középúttal? Nos, szerencsére megvan még, csak fel kell fedezni: főzhetünk ugyanis olyan chilis babot, ami ötvözi a két véglet legjobb elemeit. Gyors, ízgazdag, laktató, imádni való. Jöhet?

A galériában megnézheted, mi kell hozzá:

Próbáld ki például ezeket a recepteket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több isteni recept vár:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...