6 apró trükk, amitől a piskótád mindig szép magas lesz

Amilyen egyszerűnek tűnik a piskóta, olyan sok helyen tud nekünk bosszúságot okozni. Ha nem szeretnénk lapos, száraz tésztát kapni, kövessük a Napi Tipp tanácsait!

A piskóta gyakori vendég a konyhánkban, sűrűn készítjük különböző sütemények alapjához vagy egyszerűen csak azért, hogy aztán jól nyakon tudjuk önteni csokiszósszal. Éppen ezért jó, ha egyszer s mindenkorra elsajátítjuk a tökéletes elkészítés minden csínját-bínját a tojás felverésétől a sütésig. Nézzük, mitől lesz piskóta a piskóta!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a trükköket, tippeket is lesd el:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...