6 apró trükk, amitől a piskótád mindig szép magas lesz

Amilyen egyszerűnek tűnik a piskóta, olyan sok helyen tud nekünk bosszúságot okozni. Ha nem szeretnénk lapos, száraz tésztát kapni, kövessük a Napi Tipp tanácsait!

A piskóta gyakori vendég a konyhánkban, sűrűn készítjük különböző sütemények alapjához vagy egyszerűen csak azért, hogy aztán jól nyakon tudjuk önteni csokiszósszal. Éppen ezért jó, ha egyszer s mindenkorra elsajátítjuk a tökéletes elkészítés minden csínját-bínját a tojás felverésétől a sütésig. Nézzük, mitől lesz piskóta a piskóta!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a trükköket, tippeket is lesd el:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek