4 konyhai módszer, ha a klopfolás nem elég hatékony

Néhány masszívabb és vastagabb hússzelettel meggyűlhet a bajunk főzés-sütés közben. Ilyenkor érdemes előre gondolkozni, és például egy bélszín vagy kacsahús esetében előkészíteni az adott darabot. Napi Tippünk segít nektek néhány konyhai módszerrel, hogy többé ne okozzon bosszúságot egyetlen szívós húsféle sem!

A csirkén túl számos izgalmas hús vár minket, amik a legtöbb esetben igényelnek egy kis extra törődést, mielőtt a forró serpenyőben landolnának. Egyszerű konyhai módszerekkel orvosolható is a probléma, ha a klopfolás nem elég hatékony. Íme 4 konyhai módszer, amivel kezelésbe veheted a vastag húsokat:

Forrásunk volt.


Ezeket a konyhai tippeket is vesd be:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek