Nem lehet mindig akkora szerencséje az embernek, hogy édes cseresznyét kap a piacon: bizony becsúszhatnak a merítésbe még inkább piros, semmint bordó, inkább fanyar, semmint harsányan mézédes darabok. Ezeket általában fanyalogva megesszük, esetleg kiválogatjuk, és a komposztra hajítjuk – pedig a savanykás gyümölcsnek haszna is lehet a konyhában. Igen, az alábbi módokon megmenthetjük és felhasználhatjuk az éretlenebb cseresznyét is: jöjjenek a tippek, trükkök!
Nézd meg galériánkban az éretlenebb cseresznye megmentésének módszereit, a tippekért kattints a képre!
Ízes receptek, akár éretlen cseresznyével is:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További hasznos konyhai tippeket leshetsz el innen: