Nem alapvetés az „előre elkészíthető saláta” kifejezés, ugyanis nem mindegyik fajta bírja ugyanolyan jól a hosszas tárolást. A zöld levelesek például méltán híresek arról, hogy egy nap alatt is összeszottyadnak – ezeket csak frissen érdemes fogyasztani. Szerencsére rajtuk kívül egy sor olyan recept akad, amit a hét elején bekeverve eltehetünk a hűtőbe, hogy utána már csak elő kelljen venni nap mint nap, ha eljön a vacsora ideje. Előre elkészíthető saláták, mutassátok magatokat!
Nézd meg galériánkban az előre elkészíthető saláták fajtáit, a receptekért kattints a képre!
Ha még nem tudod, mi legyen a héten a vacsora:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több hasznos konyhai tippre vágysz? Kattints ide: