A lecsóbefőtt ugyan némileg kilóg a nyáron eltehető kamrakincsek sorából (tekintve, hogy nem édes, zamatos lekvár), mégis ugyanolyan gyakran készül a rendszeres befőzők konyháiban, mint bármilyen dzsem vagy gyümölcsproduktum. Természetesen, mint a lekvárok esetében, a lecsóbefőttnél is oda kell figyelnünk jópár tényezőre, hogy garantáltan siker koronázza a projektünket. Vegyük sorra ezeket mind, hogy az idei befőtt is tökéletes legyen.
Nézd meg galériánkban a lecsóbefőtt eltevésének hibáit, a tippekért kattints a képre!
Lecsós ételek, amelyek frissen vagy befőttből is készülhetnek:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További hasznos konyhai tippekért kattints ide: