Halálfélelme volt túlsúlyosan Nádas Györgynek – 20 kilót adott le

A színész nagyon jól érzi magát a bőrében, mióta leadta fölösleges kilóit.

Nádas Györgynek egyre több egészségügyi problémája volt túlsúlya miatt. A színésznek fájtak a térdei, fulladt, és a lépcsőzés is nehezére esett, sőt egy alkalommal halálfélelem tört rá, és a depresszió is elhatalmasodott rajta. Rettegésben tartotta a gondolat, hogy nem láthatja unokáját, a 10 éves Olivért felnőni, emellett attól is félt, hogy elveszíti gyönyörű feleségét. Rádöbbent, hogy változtatnia kell: életmódot váltott, és 20 kilót adott le.

Annyira jól érzem magam így, 10-12 hónap után, amikor mínusz 20 kiló van rajtam, hogy miért érezzem magam megint rosszul, hogy ha majd rám kerül. Úgyhogy én jól akarom magam érezni így, ahogy most vagyok

– vallotta be a Tények Plusznak.

A humorista elmondta, hogy belegondolnia is rossz, mi lett volna, ha nem változtat. Véleménye szerint éppen időben szabadult meg súlyfeleslegétől, mert komoly egészségügyi problémákkal küzdött: a térdei mellett a vérnyomásával is gondok voltak. Emellett azonban a hiúsága is hatásos motiváló erőnek bizonyult:

Hadd legyek egy jó látvány! (…) Tegyünk azért, hogy ne úgy nézzünk ki, mint egy elfolyt pacni! Motiváció volt, hogy a feleségem csinos, és nem akarom elveszíteni.

Nádas György hatalmas eredménynek tartja, hogy ma már csak 93-94 kilót mutat a mérleg a korábbi 115 helyett.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Facebook


Még több inspiráló sztori:

Címlapról ajánljuk

További cikkek