Mohamed Fatima 95 kilós fogyása után csak úgy ragyog

A 40 éves Mohamed Fatima talán sosem volt ennyire jó formában, mint most. Elképesztő, 95 kilós fogyásáról és azt követő korrekciós műtétjeiről is nyíltan beszél.

Mohamed Fatima óriási átalakuláson ment át: korábban gyomorgyűrűvel próbált változást elérni és megszabadulni felesleges kilóitól, de a teljes áttörést az esetében is a rendszeres sport és a kitartás hozta meg a megfelelő étrend betartása mellett. Kitartása sikeresnek bizonyult: 95 kilótól sikerült megszabadulnia. 

Az énekesnő azt is elárulta, milyen sportot űz:

A bokszban találtam meg a nekem megfelelő sportot, pedig egy legyet nem tudnék bántani. Nem szeretem a verekedést, csak a zsákot ütöm. Ez a legjobb fogyasztó edzés

mondta Fatima az egyik bulvárlapnak, majd kitért arra, mi miatt kellett megműttetnie magát.
Mohamed Fatima 95 kilós fogyása után csak úgy ragyog

„Nem feküdtem volna kés alá, de az én esetemben indokolt volt, a bőrömet nagyon megviselte a változás. Haskorrekción és mellplasztikán is átestem” – vallotta be őszintén az énekesnő.

Fatima tavaly ment férjhez szerelméhez, akit az interneten ismert meg, jelenleg a családalapításra koncentrálnak, emellett az énekesnő pályatársaival L.L. Juniorral és Beattel teljes erőbedobással készül a 20 év után ismét összeálló Fekete Vonat januári koncertjére.

Címlapkép és portré: Facebook/Mohamed Fatima

Szerző: Németh Orsi


Még több inspiráló sztori:

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

5 kockás abroszos óbudai vendéglő, ahol a Krúdy-nosztalgia ma is...

A Krúdy-év emlékezetes volt. 2013-ban reflektorfénybe került Óbuda vendéglátása, az ihletadó pedig az író születésének 135. és halálának 80. évfordulója volt. Ekkor még több legendás hely működött a Krúdy-negyedben: egy évre rá zárt be a Lajos utcai Régi Sipos Halászkert, aztán a Mókus Söröző, majd a Fő téri Új Sipos is. A kultikus vendéglői negyed fénye mára kissé elhalványult, pedig most is van hová mennünk, ha egy kis vendéglői nosztalgiára vágyunk. 5 jó helyet ajánlunk Óbuda szívében!

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?