Mohamed Fatima 95 kilós fogyása után csak úgy ragyog

A 40 éves Mohamed Fatima talán sosem volt ennyire jó formában, mint most. Elképesztő, 95 kilós fogyásáról és azt követő korrekciós műtétjeiről is nyíltan beszél.

Mohamed Fatima óriási átalakuláson ment át: korábban gyomorgyűrűvel próbált változást elérni és megszabadulni felesleges kilóitól, de a teljes áttörést az esetében is a rendszeres sport és a kitartás hozta meg a megfelelő étrend betartása mellett. Kitartása sikeresnek bizonyult: 95 kilótól sikerült megszabadulnia. 

Az énekesnő azt is elárulta, milyen sportot űz:

A bokszban találtam meg a nekem megfelelő sportot, pedig egy legyet nem tudnék bántani. Nem szeretem a verekedést, csak a zsákot ütöm. Ez a legjobb fogyasztó edzés

mondta Fatima az egyik bulvárlapnak, majd kitért arra, mi miatt kellett megműttetnie magát.
Mohamed Fatima 95 kilós fogyása után csak úgy ragyog

„Nem feküdtem volna kés alá, de az én esetemben indokolt volt, a bőrömet nagyon megviselte a változás. Haskorrekción és mellplasztikán is átestem” – vallotta be őszintén az énekesnő.

Fatima tavaly ment férjhez szerelméhez, akit az interneten ismert meg, jelenleg a családalapításra koncentrálnak, emellett az énekesnő pályatársaival L.L. Juniorral és Beattel teljes erőbedobással készül a 20 év után ismét összeálló Fekete Vonat januári koncertjére.

Címlapkép és portré: Facebook/Mohamed Fatima

Szerző: Németh Orsi


Még több inspiráló sztori:

Címlapról ajánljuk

További cikkek