Mit főzzek ma? Tobzódunk az ízekben és az élvezetekben

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma kelbimbólevest hoztunk marhasteakkel és epertortával.

LEVES

Citromos kelbimbóleves füstölt hússal és pirított lenmaggal

Recept itt!

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Marha steak hízott libamájjal és pirított gombával

Recept itt!

Még több marhasült itt!

DESSZERT

Sütés nélküli epermousse-torta

Recept itt!

Még több epertorta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek