Mit főzzek ma? Sajtos karfiolleves, sztrapacska és gesztenyés krémes éltet

Ha ezt olvasod, jó helyen jársz, mert életed ebédmenüje vár rád. Ez nem más lesz, mint sajtos karfiolleves, juhtúrós sztrapacska és gesztenyés krémes.

Frenetikus fogások kerülnek az asztalra a mai napon: sajtos karfiolleves, majd klasszikus sztrapacska, végül gesztenyés krémes jön.

LEVES

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Még több sztrapacska itt!

DESSZERT

Még több kekszsüti itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...