Mit főzzek ma? Rendhagyó összeállításunk következik

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma zöldségkrémlevest hoztunk sült kolbásszal és fordított pitével.

LEVES

Szörnyleves

Recept itt!

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Sült kolbász tormás pürével és zsályás pórémártással

Recept itt!

Még több disznótoros itt!

DESSZERT

Nagymama szilva Tatinja Lakatos Márktól

Recept itt!

Még több fordított torta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek