Mit főzzek ma? Keddre igazi tavaszi menüt raktunk össze nektek

A tavasz legjobb alapanyagaiból készülnek a mai fogások: az első fogás egy finom zöldségleves, amit egy isteni spenótos tészta követ, majd egy epres pohárkrémmel zárjuk a menüt.

Kedden a konyhában egy frissítő tavaszi zöldségleves készül csirkemellel, amit egy gyors tésztaétel követ, majd egy ínycsiklandozó cukormentes epres pohárkrém zárja a menüt.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több tésztaétel itt!

DESSZERT

Még több krémes édesség itt!

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk