Mit főzzek ma? Fűszeres különlegességek szombatra

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma zellerkrémlevest hoztunk rizses hússal és márványkuglóffal.

LEVES

Zellerkrémleves körtével

Recept itt!

Még több zellerkrémleves itt!

FŐÉTEL

Nagyon paprikás bácskai rizses hús

Recept itt!

Még több rizses hús itt!

DESSZERT

Márványos sütemény házi mandarinlekvárral

Recept itt!

Még több márványkuglóf itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek