Mit főzzek ma? Erdélyi gombócleves, légies cukkinifelfújt és sült túró az asztalon

Ragyog a nap, ragyogjon a tányérunk is a sok tavaszi finomságtól: kezdésként erdélyi húsgombócleves, majd légies cukkinifelfújt, végül egyszerű sült túró érkezik.

Kirobbanó színekkel és ízekkel vár a mai menü. Készítsünk erdélyi gombóclevest, cukkinifelfújtat és sült túrót.

LEVES

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több sós felfújt itt!

DESSZERT

Még több túrós pite itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?