5 hiba, ami a ropogós melegszendvicset szottyossá teszi

Minden ételnek megvannak a maga kötelező attribútumai, a melegszendvics esetében ez a ropogós alj, szaftos belső és sajttal nyúló tető. Persze nem mindig tudjuk ezt a tökéletes formát elérni, nézzük, milyen hibák választanak el a tökélytől.

Amikor melegszendvicset sütünk, lehet, hogy nem figyelünk oda minden apró részletre, hiszen csak egy gyors, könnyű vacsorát szeretnénk összedobni az otthon éppen fellelhető alapanyagokból. Pedig megéri egy kicsit foglalkozni ezekkel a részletekkel, ugyanis rajtuk múlik, hogy a melegszendvicsünk egy egyszerre ropogós és szaftos, sajtosan olvadozó csoda lesz, és nem egy elázott, puha, málladozó kenyérhalom. Nézzük a legfőbb hibákat!

A gelériában megnézheted az összes bakit:

Pórbáld ki az okosságokat az alábbi recepteknél:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tanács, amit érdemes megfogadni:

Címlapról ajánljuk

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi tiramisu a boltinál

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt, a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.

Lakos Benedek

További cikkek