9 isteni melegszendvics, ha egy gyors harapnivalóra vágynál

Mit szólnál egy olvadt sajtos, csípős paprikás, gazdag szószos vagy fűszeres szalámis melegszendvicshez? Most csokorba szedtük neked a mi kedvenc melegszenyó receptjeinket!

Nincs is jobb érzés, mint egy lélekmelengető melegszendviccsel kezdeni vagy zárni egy hosszú napot. Most mutatunk neked retro, tonhalas, lengyel és növényi alapanyagokból készített isteni melegszendvicset is. De a mi kedvencünk a házi mctoast sem maradhat ki a felsorolásból! Nálad melyik ínycsiklandozó melegszendvics lesz a befutó?

 1. 1.

  Retro melegszendvicskrém házilag

 2. 2.

  Croque Madame, a franciák villásreggelije

 3. 3.

  Házi McToast

 4. 4.

  Tuna melt, azaz tonhalas melegszendvics

 5. 5.

  Hawaii egybesült szendvicsek

 6. 6.

  Pizzaszendvics

 7. 7.

  Hot dog cubano

 8. 8.

  Zapiekanka, a lengyel melegszendvics

 9. 9.

  Retró melegszendvics növényi alapanyagokból

Még több melegszendvics itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek