Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Matthew McConaughey tűzoltóknak főzött – 1600 adag ételt készített el nekik

A sztár szerette volna háláját kifejezni a hősöknek, ezért simán bevállalta, hogy beáll segíteni a konyhában.

Idén is elérték Kaliforniát az erdőtüzek, emiatt pedig rengeteg családot telepítettek ki az otthonukból. Egyelőre sajnos nem tudják, mikor tudják megfékezni a lángokat, így nem tudják, mikor lesz vége a pusztításnak.

A sztárok próbálnak különböző módokon segíteni, vannak, akik pénzt adományoznak, Matthew McConaughey pedig vacsorát készített a hősöknek. A sztár eredetileg egy olyan rendezvényen vett volna részt, ahol a tavalyi erdőtüzek megfékezésének hősei előtt rótták volna le a tiszteletüket, de sajnos máshogy alakult, írja a 24.hu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Jefferson (@thejeffersonla) által megosztott bejegyzés,

Mikor szerveztük az évfordulót, mit sem tudtunk arról, hogy Kalifornia, második otthonom, ismét fenyegetve lesz a pusztító tüzek által. Hálásak vagyunk, hogy itt lehetünk ma köszönetet mondani és rámutatni a megingathatatlan elszántságukra, és remélhetőleg arra is inspirálunk embereket, hogy ők is vegyék ki a részüket a saját közösségükben a segítésből” – mondta Matthew.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NataliJournal (@natalijournal.ru) által megosztott bejegyzés,

A színész 1600 adag étel készítésében vett részt, aminek egy részét a tűzoltók ették meg, a másikat pedig egy Los Angeles-i hajléktalan szálló lakói.

Ezeket olvastad már? 


via 

Címlapkép: InterCom

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!