Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez az új trend törheti meg az amerikai konyhák uralmát

Az amerikai konyhák jöttek, láttak és győztek! Most viszont egy új trend ütötte fel a fejét, ami megtörheti az egyeduralmukat. 

Az amerikai típusú konyhák rendkívül népszerűek. Nem csoda, hiszen ennek a kialakításnak köszönhetően tágas, nyitott tereket kapunk, ahol nem különülnek el egymástól a helyiségek, így nemcsak a konyha, de a nappali is a családi élettér igazi központjává válik. Ahol van előny, ott bizony hátrány is akad: az amerikai konyhás megoldás nyitott terei miatt a konyhából a főzéssel járó kellemetlen szagok beteríthetik a nappalit is. Nemrég viszont egy új trend ütötte fel a fejét, ami pont erre a problémára jelenthet megoldást: ez esetben a konyha és a nappali között egy légies, üvegpaneles fal húzódik, ami biztosítja a nyitott térérzetet, de a főzéssel járó szagokat és zajokat nem engedi ki a konyhából. 

Kényelem, párizsi eleganciával

Egybenyíló, tágas és világos, de elkülönülő terek jellemzik ezt a párizsi lakást, ahol a konyhai zajok és illatok nem zavarják a nappaliban ülőket, az üvegfal viszont nem engedi, hogy a helyiségek teljesen elszeparálódjanak egymástól.

Üvegfalak egy rusztikus otthonban

Rusztikus stílusú barcelonai otthonban lévő üvegfalfelületek nem törik meg a teret, a helyiségek tökéletesen megőrzik a nyitottság érzését.

Acél és üveg

Az üvegfal még az acélt is megpuhítja. A munkaterületek jól elkülönülnek, azonban a légiességüket megtartják.

Végtelenítve

Sokkal izgalmasabb, letisztultabb és egyedibb kialakítás ez a konyha-étkező megoldás, mint az amerikai konyhás változat.

Nektek hogy tetszik? Maradtok a jól bevált, teljesen nyitott tereknél vagy megfűszerezitek az otthonotok egy izgalmas üvegfallal?

Ezeket olvastad már?

via TheKitchn

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!