Készítsd úgy a héjában sült krumplit, mint Martha Stewart

Ha főzésről van szó Martha Stewartra, Amerika háziasszonyára nyugodtan számíthatunk, így a héjában sült krumplija is megérdemel egy próbát!

A legegyszerűbb ételek általában azok, amiknek a legkülönfélébb elkészítési módjai léteznek, mindenkinek megvan a maga bevált tuti receptje, de éppen ez teszi őket olyan sokoldalúvá. Az egyik ilyen étel a héjában sült krumpli, és most Martha Stewart dobta be a közösbe, szerinte hogyan kell elkészíteni ahhoz, hogy tökéletes legyen.

Készítsd úgy a héjában sült krumplit, mint Martha Stewart

Instagramon osztotta meg a tv-s műsorvezető, a DIY nagyasszonya, hogy mi az ő titkos trükkje: össze kell zúzni őket! Igen, bizony. A leírás szerint, miután kiveszi a sütőből a krumplikat, megfogja és a konyhapulthoz vágja őket, ezáltal belül felhőszerűen puha lesz a krumpli.

Emellett Martha Stewart azt tanácsolja, hogy az alapanyagot is körültekintően válasszuk meg. Ez azt jelenti, hogy ne csak random vásároljunk akármilyen burgonyát erre a célra a boltban, ugyanis Martha személy szerint a Yukon Gold fajtára esküszik, ha a héjában sült krumpliról van szó. Az ő receptje szerint 90 percig 160 fokon süti a krumplit, ami a megszokottnál alacsonyabb hőmérsékletet és hosszabb időt jelent.

Az utolsó tippje pedig: az ujjaiddal bontsd szét, és a tetejére tegyél vajat. Plusz sót és borsot. Aztán tejfölt.

Apróra vágott kaprot vagy petrezselymet. Forrón edd – Martha, nekünk nem kell kétszer mondanod.

Forrásunk volt


Ezek a cikkek is érdekelhetnek Matháról:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...