Készítsd úgy a héjában sült krumplit, mint Martha Stewart

Ha főzésről van szó Martha Stewartra, Amerika háziasszonyára nyugodtan számíthatunk, így a héjában sült krumplija is megérdemel egy próbát!

A legegyszerűbb ételek általában azok, amiknek a legkülönfélébb elkészítési módjai léteznek, mindenkinek megvan a maga bevált tuti receptje, de éppen ez teszi őket olyan sokoldalúvá. Az egyik ilyen étel a héjában sült krumpli, és most Martha Stewart dobta be a közösbe, szerinte hogyan kell elkészíteni ahhoz, hogy tökéletes legyen.

Készítsd úgy a héjában sült krumplit, mint Martha Stewart

Instagramon osztotta meg a tv-s műsorvezető, a DIY nagyasszonya, hogy mi az ő titkos trükkje: össze kell zúzni őket! Igen, bizony. A leírás szerint, miután kiveszi a sütőből a krumplikat, megfogja és a konyhapulthoz vágja őket, ezáltal belül felhőszerűen puha lesz a krumpli.

Emellett Martha Stewart azt tanácsolja, hogy az alapanyagot is körültekintően válasszuk meg. Ez azt jelenti, hogy ne csak random vásároljunk akármilyen burgonyát erre a célra a boltban, ugyanis Martha személy szerint a Yukon Gold fajtára esküszik, ha a héjában sült krumpliról van szó. Az ő receptje szerint 90 percig 160 fokon süti a krumplit, ami a megszokottnál alacsonyabb hőmérsékletet és hosszabb időt jelent.

Az utolsó tippje pedig: az ujjaiddal bontsd szét, és a tetejére tegyél vajat. Plusz sót és borsot. Aztán tejfölt.

Apróra vágott kaprot vagy petrezselymet. Forrón edd – Martha, nekünk nem kell kétszer mondanod.

Forrásunk volt


Ezek a cikkek is érdekelhetnek Matháról:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?