Martha Stewart bármit megtehet - Ezeket az ételeket viszi magával, amikor repülővel utazik

Utazási szokásairól vallott az amerikai sztárszakácsnő. Érdekes és néha tiltott ételeket visz magával a repülőútjaira...

Jó néhány olyan étel van, amit nem lehet felvinni a repülőre, például kemény tojást, tonhalat, egyes sajtféléket. Ha viszont Martha Stewartnak hívnak, akkor bármit megtehetsz. Az amerikai sztárszakácsnő a New York Timesnak vallott utazási szokásairól, és arról milyen ételeket szeret magával vinni a repülőútjaira. Az egyik ilyen pont a kemény tojás.

"Az kemény tojásaim annyival jobbak, mint a repülőgépen felszolgált tojások" - magyarázta Stewart, aki mint kiderült, csirkéket is tart, mert a tojásokat azok az ő tyúkjai tojják. A szakácsnő mindenhová magával viszi a kemény tojást, remélhetőleg héj nélkül, a légiutas-kísérők nagy örömére.

via GIPHY

Hosszabb repülőutakra azért jobban felpakolja az "uzsonnás dobozát". Nézzük miket szokott magával vinni:

  • füstölt lazacos szendvics
  • hétmagvas kenyeret
  • tabulé saláta
  • házilag készített joghurt
  • almaszósz

Martha Stewart elmondta, hogy próbálja elkerülni a repülőkön felszolgált ételeket, amiket eddig nem talált túl étvágygerjesztőnek. Emellett soha nem eszik a szállodákban sem, inkább megkeresi a legjobb reggelizőhelyet a városban, ahova utazik.

Ezeket olvastad már?

via Delish

Hirdetés

Támogatott tartalom

Borzongató musical a nyári hőségben: Rebecca a Szegedi Szabadtérin

Újabb nagyszabású, magával ragadó zenés előadást mutat be a Szegedi Szabadtéri Játékok. Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebeccája A Manderley-ház asszonyát, Daphne du Maurier bestsellerét álmodja musicalszínpadra. Béres Attila bemutatója azonban nemcsak a világhírű regény – vagy éppen a Hitchcock nevéhez fűződő filmfeldolgozás – rajongóinak tartogat izgalmas pillanatokat!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek