Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Már Liptai Claudia, Ábel Anita és Dobó Kata is vállalta a hónap legjobb kihívását

Sorra csatlakoznak a műanyagmentes hónaphoz a magyar hírességek. Ábel Anita, Liptai Claudia és Dobó Kata is száműzi életéből az egyszer használatos műanyagot.

Magyarországon is nagy népszerűségnek örvend a Műanyagmentes július elnevezésű kihívás, amelyhez egyre több híresség is csatlakozik. Liptai Claudia is vállalta egy hónapig a műanyagmentességet. A műsorvezető az Instagramon számolt be arról, hogy korábban ő is úgy gondolta, hogy egy műanyag palack, szívószál vagy zacskó még belefér, de ezen most változtatni szeretne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Tatár Csilla is vállalta a műanyagmentességet, hátha „úgy is marad”. A ma már bloggerként és vloggerként is tevékenykedő műsorvezető ünnepélyesen megfogadta, hogy júliusban nincs több egyszer használatos műanyag, a napi rutinjában.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

Ábel Anita sem hagyta annyiban Balázsovits Edit kérését, és ő is csatlakozott a műanyagmentes júliushoz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés,

Dobó Kata részletesen beleásta magát a műanyagmentesség témájába, közösségi oldalán a következőket írta:

„A műanyag mentes július kezdeményezéshez 170 országból 120 millióan csatlakoztak mostanra. Idén én is részt veszek ebben. Elolvastam mindent, amit ez az ausztrál alapítvány elérni szeretne. Hangsúlyozzák, hogy minden apró lépés számít. Nem kell minden műanyagot kiűzni az életedből egyik pillanatra másikra. Arról van csak szó, hogy azokat kell nélkülözni, amiket lehet és szükséges is. Az ésszerűség és a mértékletesség a cél. Csatlakozz te is!”

A Föld lakossága évente több, mint 300 millió tonna műanyagot termel ki, ennek a fele olyan egyszer használatos műanyagokból áll, amelyeknek lebomlási ideje akár több száz év is lehet. Ezért is érdemes csatlakozni a magyar hírességek táborához, és részt venni a hónap egyik legmenőbb kihívásában. Sosem késő elkezdeni a műanyagmentességet!

Szavazz!

Te csatlakozol a műanyagmentes kihíváshoz?

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!