Ő Ábel Anita új szerelme, aki hamarosan megmutatja olasz főzőtudományát

16 év házasság után tavaly novemberben jelentette be válását Ábel Anita. Az Ide Süss! című műsor háziasszonyára úgy tűnik, ismét rátalált a szerelem. 

Ábel Anitáról válása után rengeteget cikkeztek arról, miért válhatott el 16 év házasság után férjétől és arról is, vajon mikor talál majd rá újra a szerelem. Úgy tűnik, a műsorvezető szívét sikerült elrabolnia a 36 éves olasz származású Roberto Favaro-nak.

De mit érdemes tudni Robertorol?

Roberto Favaro fiatal szülők gyermekeként édesapja által került Magyarországra, amely rögtön elvarázsolta őt és barátait is. A fiatal Robi középiskola után pszichológia szakra jelentkezett, ám az olasz Benetton cég már korán felkérte őt egyik ukrajnai varrodájának vezetésére.

23 éves korára Roberto már mindent elért, amit egy külföldi vállalkozó elérhet: egy 150 fős gyár vezetőjeként saját éttermet nyitott, így természetesen a gasztronómia sem állt tőle távol. A több éves gyári munka után éles váltás következett és Roberto teljes egészében a gasztronómia felé vette útját: ma már prémium olasz termékek (bor, szarvasgomba) behozatalával, és különleges húsok érlelésével foglalkozik.

A fiatal gasztroguru hamarosan saját videós sorozatait is elindítja, melyekben pontosan megírt receptek helyett az olasz életérzés szabadságával készít majd el különleges ételeket és megmutatja, hogy a szigorú receptek követése helyett hogyan lehet érzéssel, szórakozva finomabbnál finomabb ételeket készíteni.

Ezeket olvastad már?

via foodyny, címlapfotó:facebook

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek