Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Már a boltokban a világelső, ÚJRAHASZNOSÍTOTT tisztítószer - magyar találmány!

Sose találod ki, miből készül a már könnyen beszerezhető magyar találmány, a világ első, újrahasznosított anyagból előállított tisztítószere...

A magyarok tarolnak – a világelső online adományétel-áruházát követően, most szintén egy magyar találmányra kapta fel a fejét mindenki, aki kicsit is gondol a környezetére. 

Itt a világ első, újrahasznosított anyagból, SZENNYVÍZBŐL készült tisztítószercsaládja! 

A CYCLE nevezetű termék 2 fő összetevőjét biomasszából állítják elő, és mindehhez egy csepp tiszta vizet sem használnak fel, azaz közel nulla új erőforrást vesznek igénybe.

Eddig 3 termékük van, egy általános és egy fürdőszobai tisztítószer és egy WC-tisztító - egyik sem tartalmaz és káros anyagokat, és tökéletesen lebomlik mind. 

A CYCLE 90%-ban újrahasznosított alapanyagokból (pl. ecetsavból) míg a palack 100% újrahasznosított műanyagból készül. Így ezzel is csökkenthető otthonunk ökológiai lábnyoma.

Egyelőre a DM üzleteiben veheted meg őket – és állítólag hatékonyságban JOBBAK, mint drágább, kemikáliával teli társaik!

TUDJ MEG TÖBBET ITT!

Ezeket láttad?

via qubit

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

liszizsuzsi
liszizsuzsi Tue, 2019-10-15 14:14

Örömmel találkoztam a cycle termékkel a DM-ben, én a WC-hez valót vásároltam. Sűrű állaga garantálja, hogy nem folyik gyorsan le a porcelánon, mint a sima vízkőoldó. A kefével jól fel lehet habosítani és úgy hagyni hatni. Nekem bevált, pedig a helyi víz nagyon sok meszet tartalmaz.