A trükk, amivel tökéletesen meghámozhatod a mangót

Csupán egyetlenegy eszközre lesz hozzá szükséged, méghozzá egy borospohárra.

A mangó télen különösen népszerű gyümölcs, hiszen ilyenkor gyakran kedvezőbb áron juthatunk hozzá, mint egyébként. Gyümölcshúsa kellemesen édes ízű, sárgás színű, állagában pedig leginkább a nektarinéra hasonlít. Vásárláskor hagyatkozzunk szaglásunkra: ha még kicsit éretlen, erősen gyantás sárgarépaillata van. Minél érettebb, annál kevésbé érezni a gyantát. A gyümölcshéja kemény, de szerencsére a mangó könnyedén megpucolható, mutatjuk is, hogyan!

Egy melbourne-i anyuka trükkjén pörög a net egy része, Chantel Mila ugyanis videóban mutatta meg, hogy kell tökéletesen megpucolni egy mangót. A nőnek mindössze egy borospohárra volt szüksége, és máris repült a mangóhéj – írja az nlc.hu.

@mama_mila_ Head over to @gotoskincare and give them a follow to see part 2 & your new fav sheet mask hack 🌿 #ad #gotoambassador ♬ PFC - Critter

A dolog nagyon egyszerű: egyszerűen csak vágd félbe a mangót, szedd ki a magját, majd fogd a poharat. A száját illeszd a mangó héja illetve húsa közé, majd egy laza kézmozdulattal válaszd ketté.


Még több trükk:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütikkel gyarapítsuk a recepttáraitokat.