A 10 legmagyarosabb fogásunk, nem csak nemzeti ünnepekre

Egy kondér szaftos marhapörkölt, egy fazék cérnametéltes húsleves, egy jó adag tejfölös gombapaprikás vagy egy tál kolbászos paprikás krumpli a szíved választottja, ha magyaros fogásokról van szó?

A magyaros fogásoknak nincs párja, és ezt nem csak a magyarok mondják. A legtöbbször zsíros, hagymás, paprikás alapra főzött ételeink laktatóak, szaftosak, ízesek, és szinte kivétel nélkül húsosak, hiába, a hagyomány az hagyomány. Melyik magyaros fogás a legkedvesebb neked? Az újházi tyúkhúsleves, a babgulyás, a marhapörkölt vagy esetleg a paprikás krumpli?

Még több magyaros fogás itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek